• Hulp nodig?    +32 14 259 500      +32 476 66 07 06
  Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

  Beste klant, om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn hebben wij een nieuw WMS geïmplementeerd. In deze fase van het project kan onze levertijd oplopen
  tot 48u of zelfs 72u voor standaard producten uit voorraad. Houd daar aub rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Uiteraard trachten wij zo snel als mogelijk
  de levertermijn terug te brengen naar de gebruikelijke 24u. Indien u vragen heeft, aarzel niet uw Dexis vestiging in uw buurt te contacteren.
 • Nederlands
 •  +32 14 259 500          +32 476 66 07 06   Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00


help

Festool elektrisch gereedschap bestellen

Festool

Onze bestverkopende producten:

Accu-schroefboormachine T 18+3 Li 5,2-Plus
Accu-schroefboormachine T 18+3 Li 5,2-Plus

Accu-schroefboormachine T 18+3 Li 5,2-Plus

Voordelen en sterke punten:

 • FastFix aansluiting voor alle FastFix voorzetstukken en het CENTROTEC gereedschap-snelwisselsysteem
 • Overtuigende ergonomie: kort, licht en met een optimaal zwaartepunt
 • Volelektronische instelling en uitschakeling van het draaimoment voor exact schroeven
 • Omschakelen van schroeven op boren, zonder het ingestelde draaimoment opnieuw in te stellen
 • Hoogwaardige Lithium-ion accu-technologie voor de grootste bestendigheid
 • Koolborstelloze EC-TEC motor met geïntegreerd motormanagement voor een lange levensduur en de beste prestaties
 • Zeer hoge flexibiliteit en doelmatigheid: Accu-packs van dezelfde spanningsklasse kunnen gebruikt worden

Kracht gecombineerd met intelligentie.

Ideaal geschikt voor:

 • Meubel- en keukenmontage
 • Montage van beslagen, achterwanden, deklatten
 • Montage van deuren en vensters Boor- en schroefwerkzaamheden in hout, metaal en kunststof
 • Omheiningen, pergola s, carports, afdaken
 • Bouwen van houten onderbouwconstructies

Leveringsomvang:

 • 2x accu-pack BP 18 Li 5,2 AS
 • sneloplaadapparaat TCL 6
 • bit PZ 2
 • CENTROTEC bithouder
 • CENTROTEC gereedschapshouder
 • snelspanboorkop FastFix 13 mm
 • riemclip

Verpakking:

 • in SYSTAINER SYS 2 T-LOC
Eigen transportdienst

EIGEN TRANSPORTDIENST

Met levering op de werkvloer
en indien gewenst zelfs
tot in de werkkast.

400.000 artikelen beschikbaar

PROFESSIONEEL ADVIES

Met je eigen contactpersoon.
+32 14 259 500
[email protected]

Professioneel advies

400.000 ARTIKELEN BESCHIKBAAR

Professionele artikelen
van topfabrikanten
met de beste kwaliteit!

24/7/365 express delivery

24/7/365 EXPRESS DELIVERY

Zelfs geleverd
in het weekend
en op feestdagen!

Festool gereedschap kopen bij Van den Broeck Dexis. We bieden een ruim assortiment aan voor schrijnwerkers, schilders, bouwvakkers, en carrosiers. Bij Van den Broeck Dexis kan je kiezen uit het volledige assortiment met o.a. de Festool domino, Festool stofzuiger, stofafzuiger, Festool schuurmachine, Festool invalzaag, Festool tafelzaag en accu's. Naast deze toppers kan u bij ons ook terecht voor Festool onderdelen, Festool bovenfrees en de poliemaschine. Al deze producten zijn direct leverbaar uit voorraad.

Festool Systainer

Om jouw klus nog sneller af te werken, kan je gebruik maken van de accessoires. Onder het assortiment accessoires hoort o.a. de Systainer. Door gebruik te maken van het Systainer systeem kan je ruimte besparen en zo spreken van een mobiele werkplaats. Dankzij het systeem kan je jouw materiaal veilig opbergen en in de kleine lade kan je accessoires handig opbergen.

Van den Broeck Dexis en Festool

Wij zijn een officiële dealer van Festool. Dankzij deze samenwerking kan je beschikken over de juiste productinformatie voor jouw klus. Door onze jarenlange ervaring in de bouw-en interieursector weten we exact welk product voor jou de klus kan klaren. Daarnaast kan je ook rekenen op de garantievoorwaarden. Zowel voor de online aankopen via de webshop alsook in onze winkels.

Service inbegrepen

Van den Broeck Dexis wil verder gaan dan enkel het aanbieden van kwalitatieve producten. Met onze service willen wij doe-het-zelvers en professionals helpen om eenvoudiger en efficiënter te werken. Met het Festool aanbod willen we de professionele vakman alsook de doe-het-zelver, in zijn werkplaats of bouwplaats voorzien van het juiste product. Zo kan hij een maximaal resultaat behalen. Om steeds de juiste service en informatie te voorzien, houden wij voortdurend contact met Festool specialisten. Zo kunnen we jou steeds juiste en relevante informatie voorzien om jouw klus te klaren!
We denken altijd aan een praktijkgerichte oplossing voor onze klant. Een praktijkgerichte oplossing bestaat altijd uit een krachtige machine, passende accessoires en een korte instructie.

Festool evenementen

We organiseren jaarlijks enkele topevenementen in samenwerking met Festool. Tijdens deze evenementen kan je kennis maken met de nieuwste innovaties en productontwikkelingen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om met de specialisten aan babbeltje te slaan. Ook kan genieten van live demo's en tips & tricks, zodat jij het maximale uit jouw product haalt. Door onze evenementen kan je de producten dadelijk testen en zo ontdekken als dit voor jou het geschikte materiaal is. Kom langs en test samen met de specialisten enkele producten uit.
Daarnaast kan je ook de Festool Truck bezoeken, die op onze evenementen aanwezig is. Bezoek regelmatig onze website en blijf zo op de hoogte van onze evenementen. Meer tips en tricks te ontdekken, surf dan naar de Festool website en ontdek de verschillende video's.

Festool gereedschap is een zekerheid

Het bedrijf kent zijn oorsprong als houtfabrieken heeft als missie klanten te voorzien van praktijkgerichte oplossingen, die de werkzaamheden vereenvoudigen. Oorspronkelijk bood het bedrijf gereedschap aan voor de schrijnwerker. Intussen heeft het een assortiment ontwikkeld dat zich richt op elke vakman. De evolutie naar een totaal aanbieder van technisch gereedschap, resulteert uit de innoverende houding van het bedrijf. De aanbieder van gereedschappen staat bekend om enkele innovatieve producten zoals: Domino, KAPEX afkortzaag, de invalcirkelzaag (TS 55) en uiteraard nog een pak meer ingenieuze producten.

Het juiste materiaal

Doordat de gebruikers vaak moeten werken in en onder moeilijke omstandigheden, kunnen ze zich best voorzien van het juiste materiaal. Het juiste materiaal zal het werk verlichten en de kwaliteit van het geleverde werk verbeteren, dankzij de comfortabele werking. De werkbaarheid van de producten zijn schitterend, waardoor boren, frezen en schaven weer een plezier wordt.
Gebruikers van gereedschap zullen regelmatig onder moeilijke omstandigheden werkzaamheden moeten verrichten. Door hen te voorzien van gereedschap van het hoogste niveau kan het jouw werkzaamheden verlichten en comfortabeler maken.

Kopen bij Van den Broeck Dexis, een professionele keuze

Bij Van den Broeck Dexis kopen heeft tal van voordelen:
- Groot assortiment
- Grote voorraad en snelle levering
- Een klantendienst die bereikbaar is via telefoon, mail en chat
- Officiële dealer van topmerken
- Een antwoord op jouw vragen over meubelbeslag