• Hulp nodig?    +32 14 259 500      +32 476 66 07 06
    Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

• Nederlands
  •  +32 14 259 500          +32 476 66 07 06   Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

help

Gebruikers

Als gebruiker kan u zelf uw gebruikersgegevens beheren met uitzondering van het al dan niet actief zetten van uw gebruikersnaam of het toekennen van producttoegang.
De gebruikersnaam kan u zelf kiezen. Deze moet minimaal 5 karakters lang zijn, bijvoorbeeld “Magazijn”. De naam “Jan” kan dus niet gebruikt worden aangezien deze slechts uit 3 karakters bestaat. De ingevulde velden kan u later nog wijzigen.

Hoofdaankoper

Als hoofdaankoper kan u in de beschikbare lijst gebruikers (aankopers) beheren, gebruikersgegevens aanmaken of aanpassen:

• Een gebruiker (aankoper) activeren.
  • Een gebruiker (tijdelijk) deactiveren door de status van Actief op Inactief te zetten. De gebruiker blijft hierdoor bestaan maar kan niet meer aanmelden.
  • De gegevens van een gebruiker (aankoper) bekijken en wijzigen (knop ). Bijvoorbeeld: contactinfo (email), wachtwoord, voorkeurtaal, producttoegang, goedkeurder (Maximum order bedrag, naam goedkeurder) en toegangsrechten (“Standaard*” en “Onder contract**”).
  • De gegevens van een gebruiker verwijderen (knop ). Deze actie is onomkeerbaar, daarom moet u, voor de veiligheid, altijd bevestigen of u deze gebruiker effectief wenst te verwijderen. Klikt u op OK dan is de gebruiker definitief gewist.
  • Een gebruiker aanmaken, zie onder.
  • *: “Standaard” wil zeggen dat de aankoper toegang heeft tot alle standaardproducten van Van den Broeck plus ook de artikelen die in uw klantencontract zitten of artikelen die gelinkt zijn aan de artikelnummer van uw firma. Met “gelinkt” wordt bedoeld dat u kan zoeken op uw eigen artikelnummer voor dit product.

**: “Onder contract” wil zeggen dat de aankoper toegang heeft tot de artikelen die in uw klantencontract zitten of artikelen die gelinkt zijn aan een artikelnummer van uw firma. Met “gelinkt” wordt bedoeld dat u kan zoeken op uw eigen artikelnummer voor dit product.

Een gebruiker aanmaken (enkel als hoofdaankoper)

Als hoofdaankoper kan u hier een nieuwe gebruiker aanmaken. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, klikt u onderaan op de knop nieuwe gebruiker. U krijgt dan een invulformulier. De velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen. De overige velden zijn optioneel, doch aan te raden.

De ingevulde velden kan u later nog wijzigen, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker zijn wachtwoord niet meer weet. Nadat u een aanpassing heeft gemaakt, mag u niet vergeten op opslaan te klikken rechts onderaan. Vergeet ook niet te controleren of de voorkeurtaal correct staat.

Goedkeurder

Max. order bedrag waarvoor de aankoper een bestelling kan plaatsen zonder bijkomende goedkeuring, bijvoorbeeld:

• “0”: elke bestelling van de aankoper vereist goedkeuring
  • “1000”: een bestelling tot 1000 euro wordt onmiddellijk geplaatst; een bestelling boven de 1000 euro vereist toestemming van de goedkeurder. Wanneer de aankoper een goed te keuren bestelling wil plaatsen, verschijnt de naam van de goedkeurder in de winkelwagen

• Toegangsrechten

Voor een nieuwe gebruiker moet u ook steeds de toegangsrechten instellen. Hiermee geeft u aan welke rechten de gebruiker krijgt.

Beheer contactpersonen De gebruiker kan gebruikers aanmaken, verwijderen of aanpassen voor zijn organisatie.
    Prijzen zien De gebruiker krijgt de prijzen te zien.
    Order plaatsen De gebruiker kan orders plaatsen.
    Orders goedkeuren De gebruiker wordt aan de lijst van goedkeurders toegevoegd.
    Artikellinks beheren De gebruiker kan artikellinks aanmaken, verwijderen of aanpassen.
    Bestelreferenties De gebruiker kan orderreferenties die getoond worden in het winkelmandje als keuzelijst (drop-down menu) beheren.

Standaard staat deze gebruiker actief. Wil u gebruikers aanmaken maar voorkomen dat ze al kunnen aanmelden, selecteer dan als status inactief.

gebruikerstest