• Hulp nodig?    +32 14 259 500      +32 476 66 07 06
    Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

• Nederlands
  •  +32 14 259 500          +32 476 66 07 06   Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

help

Toegang aanvragen

Om toegang aan te vragen tot de website van Van den Broeck, gaat u op de startpagina naar het gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek.

Daar selecteert u toegang aanvragen.

Toegang_aanvragen

In dit scherm zijn er 2 mogelijkheden. U kan kiezen voor nieuwe klant of voor nieuwe gebruiker.

Nieuwe klant

Registreren als nieuwe klant betekent dat uw firma aangemeld wordt bij VdB. Bovendien creëert u een “hoofdaankoper”. De hoofdaankoper is de beheerder van alle andere gebruikers van uw firma op de VdB-website. Deze hoofdaankoper kan andere gebruikers aanmaken, activeren, deactiveren en hun rechten wijzigen. Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld, krijgt u onmiddellijk toegang tot de VdB-website. Hou er rekening mee dat de bedrijfsgegevens niet meer gewijzigd kunnen worden. Vul ze daarom zo correct en volledig mogelijk in.

Nieuwe_klant

Nieuwe gebruiker

Registreren als nieuwe gebruiker betekent dat u zich verbindt aan een bepaalde firma, dit als aankoper. De hoofdaankoper activeert de gebruiker en stelt het profiel in. Het is om die reden dat het registratieformulier naar de hoofdaankoper wordt verstuurd, niet naar Van den Broeck. De aankoper zelf staat hierbij in kopie.

Nieuwe_gebruiker