• Hulp nodig?    +32 14 259 500      +32 476 66 07 06
    Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

• Nederlands
  •  +32 14 259 500          +32 476 66 07 06   Commerciële binnendienst: Ma - Do: 8u00 - 17u00 en Vr 8u00 - 16u00

help

Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kan de hoofdaankoper dit wachtwoord opnieuw instellen. Als u het heft in eigen handen wil nemen, gaat u als volgt te werk.

Klik op het gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek.

Mannetje

Daar selecteert u inloggen.

Inloggen

Kies voor wachtwoord vergeten onder het inlogveld.

Wachtwoord

Bevestig uw login. Het systeem stuurt vervolgens een e-mail met een link om het wachtwoord opnieuw in te stellen naar het e-mailadres dat voor de gebruiker geregistreerd staat. Dit e-mailadres wordt ook als bevestiging op het scherm getoond. Via de link om het wachtwoord opnieuw in te stellen, komt u op een pagina terecht waar u een nieuw wachtwoord en wachtwoordbevestiging kan ingeven.

Bevestiging