<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1878025042411719&ev=PageView&noscript=1" />


Sterk in staal

Betonijzer, netten, balken, platen, buizen en aanverwante producten: ook voor staal- en bouwproducten vindt u alles onder één dak. Traditie en toekomst gaan daarbij hand in hand: jarenlange ervaring en betrouwbare logistiek zorgen voor een stevige reputatie, het moderne complex en de intensieve samenwerking voor nieuwe mogelijkheden.


opendeurdag

Maak kennis met ons uitgebreid gamma aan staalproducten, exclusieve voorwaarden en ijzersterke service,... en een hapje en een drankje.

Van den Broeck – Prolians nodigt u op 20 oktober 2017 uit voor de opendeurdag van de staalafdeling in Herentals.

Opendeurdag staalafdeling met Live Demonstraties, frietjes en bier.

Maak kennis met onze staalactiviteiten en het assortiment van verscheidene partners.

Vrijdag 20 oktober vanaf 15u

Van den Broeck - Prolians Staalafdeling

Welvaartstraat 3 - Herentals

Gelieve te reserveren voor 11 oktober. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we u voldoende frieten en bier kunnen aanbieden.


Van den Broeck - Service

Sterk in staal, flexibel in service

De basis voor een duurzaam partnership

Flexibiliteit is de troef bij Van den Broeck! Snelheid van leveren, op de werf, in uw atelier of waar u het wenst. In ons moderne complex vindt u een breed assortiment en ruime voorraad staalproducten voor de bouw. Kennis van zaken op basis van jaren ervaring en een betrouwbare logistiek.

Onze troeven ...

Van den Broeck - Producten

Producten en bewerkingen

Levering op uw maat

Als belangrijke distributeur in de regio en dochter van vrijwel de grootste staaldistributeur in Europa, Descours & Cabaud, heeft Van den Broeck toegang tot het aankopen op de wereldmarkt van absolute topproducten.


Ontdek onze oplossingen ...