Nederlands


Over Ons

Van den Broeck, de specialist voor de bouw

Een vaste waarde sinds 1780

Opgericht in 1780 als toeleverancier voor de landbouwindustrie, staat Van den Broeck al meer dan twee eeuwen paraat voor de professional. In de loop der jaren evolueerde het naar een professionele ijzerwarenhandel, en nu tot gespecialiseerde totaalleverancier voor alle aspecten van de bouw. Van den Broeck: stevig verankerd, een vaste waarde:

  • 50 medewerkers
  • Vestigingen in Herenthout, Malle (bouw) en Herentals (staal)

Met kennis van zaken

Waarom kiezen uw klanten voor u? Omdat ze op u vertrouwen. En op wie vertrouwt ú voor uw projecten? Op een partner op wie u kunt bouwen: op Van den Broeck, hét voorraadhoudend bedrijf voor bouw en industrie in de Kempen. Onze vakspecialisten staan garant voor vakkundig technisch advies op maat, een snelle service en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo wordt u altijd geholpen met kennis van zaken.

Alles onder één dak

Meer dan 400.000 kwaliteitsartikelen van alle grote merken: als professional of semiprofessional in bouw en interieur vindt u alles bij Van den Broeck. Dankzij de uitzonderlijk grote voorraad bent u er zeker van dat u meteen het beste materiaal in handen hebt. Professioneel werk? Dat start bij de kennis en het advies van onze medewerkers.

Van den Broeck & Prolians

Sinds 2011 is Van den Broeck onderdeel van de internationale Descours & Cabaud groep.

  • Omzet: 3 miljard euro
  • 11 700 medewerkers
  • 588 filialen

Maatschappelijke zetel

Van den Broeck N.V.

Welvaartstraat 3

2200 Herentals

Ondernemingsnummer: BE 0404 203 156